100% natuurlijk en biologisch

Nieuwe groeimarkt
Wim Veenbaas: “Wat we zien is een groei in de groep tuinliefhebbers. Ze letten echt op kwaliteit en nemen de tijd om het beste voor hun tuin te kiezen. Je ziet het in de groei van de biologische producten. Mensen die bewust omgaan met hun tuin en hun planten. Als je echt wil genieten van de pure natuur, dan is het natuurlijk logisch dat je begint bij topgrond, dus bij Moeder Aarde”.

Twee soorten 
Moeder Aarde is een totaal nieuwe productlijn in het topsegment tuin- en potaarde. Het resultaat van letterlijk out-of-the-box denken. Moeder Aarde bestaat uit twee grondsoorten: Boerengrond voor de sier- en moestuin en Natuurgrond voor in pot en bak. Beide zijn 100% natuurlijk en goed voor 110 dagen organische voeding. Dit is de beste grond voor tuinliefhebbers waarin de natuurkracht volop tot groei en bloei komt. Er is exclusief gebruik gemaakt van de natuurlijke grondstoffen die toegepast mogen worden binnen de biologische land- en tuinbouw.

Twee pallets
De grond van Moeder Aarde is een sterk onderscheidend product, ook door de opvallende verpakking met een puur kwalitatieve uitstraling. Moeder Aarde is een aanvulling op het assortiment. Met slechts twee palletplaatsen is het mogelijk om de exclusiviteit te benadrukken en fans te kweken. Door de 100% natuurlijke biologische producten profiteren niet alleen de tuiniers met groene vingers maar ook de ondernemers optimaal van deze innovatie binnen het topsegment van het bedrijf uit Drachten!

Wij willen graag met u als ondernemer van gedachten wisselen over Moeder Aarde. U kunt contact opnemen met Wim Veenbaas.